Gezin & Liefde

Informatie

Wat leuk dat je op de foto willen. Dit kan als gezin, familie of als koppel.
Ik hoop dat je na het lezen van deze informatie voor mij kiest om een gezellige shoot te gaan doen met elkaar. Samen stemmen we een datum , tijd & locatie af. Tijd is vaak een richtlijn vanwege de weersvoorspellingen. Door flexibel te zijn in de tijd kan een shoot eigenlijk altijd door gaan tenzij het echt heel de dag regent, stormt of te donker is.

Ik leg jullie graag vast op een spontane manier. Vooraf stuur ik een vragenlijst zodat ik jullie al beter kan leren kennen. Ik werk met een techniek die Moment Design heet. Hier heb ik geleerd hoe ik jullie kan voorbereiden en aansturen op een shoot die onvergetelijke foto's zal geven. Foto's waarin de spontaniteit van het scherm af spat en waar de liefde zal zege vieren! Locatie

Je mag zelf een locatie kiezen waar je wilt dat de foto's gemaakt worden. Door de tijd heen heb ik al een en ander gezien aan locatie's en denk graag met je mee om tot een locatie te komen.

Favoriete locatie's van mij zijn oa:
- Oude Haven Kuinderbos
- Park de Overtuin, Oranjewoud
- Kale Duinen, Appelscha
- Grafheuvels, de Eese

Ik reken geen reiskosten binnen 10 kilometer vanaf postcode 8471WB, daarboven € 0.19 cent de kilometer, enkele reis. Kleding

Probeer kleding op elkaar af te stemmen. Vermijd drukke prints en felle kleuren. Aardekleur tinten of pastel tinten doen het altijd goed op foto's. Maar draag vooral waar jullie je goed in voelen!
Tussen de foto's door omkleden? Geen probleem!


Investering


De kosten van een foto shoot bedragen € 85,00. Maximaal 8 personen. Meer? Stuur even een mailtje!
Dit is inclusief 7 bestanden zonder logo die je zelf mag uitzoeken. Extra bestanden zijn te koop voor € 5,00 zonder mijn logo en geschikt om af te drukken. Alle bestanden die je afneemt krijg je ook met logo welke je mag delen op Social Media.