Mijn naam is Renate Pit en ik woon in Wolvega. Ik ben gepassioneerd in alles rondom fotografie.
 
 In 2015 kocht ik mijn eerste 'echte' camera. Ik volgde diverse online cursussen en las alles wat los en vast zat. Ik leerde al snel anders te kijken. En nog zie ik overal om me heen leuke fotomomenten.
 
 Toen ik begon fotografeerde ik voornamelijk natuur, mijn eigen gezin en ik maakte heel graag foto's tijdens activiteiten op mijn werk in de zorg. Ik heb meerdere keren zelf ervaren hoe fijn het is om een recente mooie foto te hebben die van onschatbare waarde blijkt tijdens een afscheid.
 
 In 2018 werd ik – tot mijn verrassing - gevraagd een bruiloft te fotograferen. Oef, dat is nogal een verantwoordelijkheid en ik durfde het niet. Maar in januari 2019 werd ik weer gevraagd om foto’s te maken voor een bruiloft. En na een twijfeling heb ik toch ja gezegd. En in maart 2019 was het zo ver. Wat heb ik er van genoten! Ik heb heel veel geleerd en toen wist ik het zeker:
Ik wil meer doen met fotografie.

Ik heb mij vervolgens ingeschreven voor de cursussen Bruidsfotografie; the complete experience en Fotoshoot; the full experience. Ritje gemaakt naar Zwolle, de Kvk, dat voelde toch wel heel speciaal. Een eigen onderneming!
Vervolgens Facebook, Instagram en Website aangemaakt.
Kritisch gekeken naar mijn spullen omtrent fotografie, wat heb ik en wat zou er nog bij moeten komen.

Ik fotografeer graag in een lichtere stijl. Dit komt het beste uit de verf buiten of in een zeer lichte omgeving binnen. Daarnaast werk ik graag met scherpte diepte. Dit is terug te zien in de wazige achtergronden.


 
Kijk eens bij mijn diensten en wellicht heb ik jou/jullie binnenkort voor mijn lens!